zaterdag 17 november 2007

School's back!


Zwoeg, zweet, puf, geeuw, kuch, blaas, kreun, gorgel...

Dit alles heb ik de afgelopen dagen wel gedaan ja! Ik moest namelijk 'BLOKKEN' voor een examen voor de selectie van een jeugdconsulente.. Ik die dacht eindelijk verlost te zijn van dat vervelend gedoe.. Wat denk je? Ik krijg een uitnodiging om een wervingsexamen mee te doen.. Een examen waarbij er verplichte leerlectuur is.. AUUUCHHH! Daar had ik dus niet op gerekend he ;-)
Enfin het lijkt me wel een boeiende job dus zo gezegd zo gedaan, ik waag me richting Torhout..

Nu ben ik dus terug thuis maar mn dag begon al héél vroeg deze morgen..

2.00 : wekker gaat een eerste keer (ik kan bedenken dat véle mensen dit vreemd vinden, wel net zoals de filosoof -ben naam vergeten- geniet ik van een goeie nachtrust maar.. wanneer ik dus midden in de nacht wakker word, rond 2-3 uur dan besef ik dat ik nog even mag blijven snurken en dat doet me zo'n plezier.. die filosoof deed dat dus ook.. midden in de nacht opstaan om te beseffen dat hij nog een tijdje kon slapen.. well yeah, I'm crazy too ;))

5.30 : wekker gaat voor de tweede keer (neen dit is geen navolging van die gekke filosoof maar ik moest dus opstaan.. wel, in feite om kwart voor 6 maar (hier komt weer een gevatte uitleg let op ;)) wanneer mn alarm afgaat om half 6 kan ik nog even afduwen en nog tien minuutjes blijven snoezelen.. en dat deed ook wel ferm deugd)

5.40 : ik spurt naar beneden om vlug een halve sintniklaaskoek naar binnen te smekkelen en dan spurt ik richting badkamer om mij gans mooi te maken en wonder boven wonder, zo lang duurt da ni alst rap moet gaan ;)

6.15 : ik ga naar mn kikkermobieltje kijken of het ferm gevroren heeft, zo ja (ja dus) ga ik wat water halen om de ruitjes mooi proper te maken dak zie waar ik rij..

6.20 : de ruitjes zijn min of meer proper (lees: het water die ik erover gegoten had begon toch ook al weer aan te vriezen dus dacht ik...) tis tijd om te vertrekken!

6.40 : ik kom aan aan station Kortrijk, na een kort omwegske want gans Kortrijk ligt blijkbaar weer open.. ondertussen twee combi's tegengekomen.. ge ziet, ze werken zelfs op zondagmorgen! ;)

6.50 : ik stap uit mn auto om richting treintje te gaan en mij daar wat te verwarmen..

7.02 : de trein vertrekt richting Torhout.. peut peut !

7.40 : aankomst in Torhout, ik ga me nog ff verwarmen in 't station om daarna een wandelingske te maken van een kleine kilometer richting het cultureel centrum

8.00 : ik sta reeds te bevriezen aant CC en er komen nieuwe mensjes toe die ook voor het examen komen.. Beetje socialisen dus om dan samen naar binnen te gaan, plasje, nerveusje (not)...

8.30 : begin examen.. schrijven met die pen en luisteren naar den uitleg.. ik was nummer 5! en dan.. streven!

10.45 : *ping pong* ik leg mn gsm terug aan en zie dat het al zo laat is.. damn ik heb lang aan dat examen gezeten, maar wat wil je.. 14 blz! zelfs in't hoger heb ik nooit zo'n 'kloefen' van examens gehad.. puufffff! Ik ben blij da'k er vanaf ben..

11.23 : trein terug richting Kortrijk

11.57 : aankomst in Kortrijk, dan auto inspringen om nog es richting mn vrijwilligerswerk te rijden.. Daarna richting Desselgem (my hometown) om mij aan de kachel te nestelen en iets te eten.. Home sweet home in deze barre wintertijden ;-)

See ya!

-x-

Geen opmerkingen: