zaterdag 1 mei 2010

We did...


... DJS op 19 april.. Het was lang geleden, but we did it!
En het was echt héél erg leuk, het is zeker voor herhaling vatbaar maar niet meer elke week, want wanneer je het eens uitstelt, is de fun achteraf des te groter!





... een dagske congé op 20 april en een etentje in Casa Pompei.. Mmm viva italia! Pasta, 3 verschillende soorten, too much, maar ooooh zoooo lekkerrrr!!!

...een weekje werken..

...een weekendje aan zee van 23-25 april..
Zalig was dat, héél erg zalig! Vrijdagavond kwamen we aan en hadden we er niets leuker op gevonden van een machtig spelleke te spelen, we moesten dingen uitbeelden met een flexpaghetti.. We moesten liedjes neuriën en nog meer van zo'n zaken, best hilarisch ;-)
De zaterdag trokken we richting winkelstraat maar het was zo'n hemels weer dat we gans de namiddag blijven plakken zijn op een terrasje recht in de zon waardoor mn couleurke de zaterdagavond iets meehad van een kreeft die goed aan de kook was gebracht :-)
's Avonds zijn we gaan Wolf-en in Oostende in de Kinepolis..
Zondag was het iets minder weer.. Maar, dat lieten we niet aan ons hart komen, Jenn en ik reden dan nog richting cinema in Kortrijk om een inhaalbeweging te doen en Remember me te zien, and we did it!

...een trouwke.. En het was héél amusant gisterenavond, heb wel een deftige inhaalslaapbeweging moeten ondernemen want ik was kapot :)

Sebiet es beginnen kuisen.. Beeeuh ;) maar moet ook gebeuren..
Ondertussen is mn Sushi patiëntje al terug thuis en herstelt ze :) al slapend... ;-)

Geen opmerkingen: