dinsdag 24 augustus 2010

VerfriSSing..

Even een update.. Want er zit nu al heel wat avontuur achter mijn kiezen.. En héél wat avontuur valt in de ruime zin van het woord op te vatten.. Hélemaal!

Eerst en vooral was het een avontuur in Hasselt, een zomers avontuur want het waren superzomerse temperaturen.. en wat doet een mens dan? De winkels binnenhuppelen op zoek naar airco's.. En nieuwe kleren of course, en die hebben we gevonden! We did!

Misschien moet je maar es hier (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs070.snc4/34839_422126891160_672416160_5099639_6030511_n.jpg) een kijkje gaan nemen om een glimp op te vangen van het avontuur in Hasselt ;-)

Na Hasselt kwamen er nog allerlei kleine avontuurtjes waaronder Gentse feesten.. Ook weer een superwarme boel maar oh zo gezellig!

En dan kwam Walibi, verfrissend Walibi, aan de beurt :) We hadden geen lekker weertje verwacht maar het kwam dan toch..

En dan was er Dranouter.. En dan was er Pukkelpopelende Pukkelpop opnieuw te Hasselt.. ZALIG en verMOEiend ;-) maar zalig.. Volgend jaar, méér festivalzomer!

Meer nieuws later..

Nu denk ik vooral aan de nieuwe avonturen in de toekomst.. Verrassingsreis met de familie.. avontuur in Hasselt (opnieuw jaja, ik heb er bijna een abonnement), citytrip naar Wenen, musical Mamma Mia.. Maar dat is nog héél ver, maar het komt eraan, de gedachte, het genot, zalig! :D

Geen opmerkingen: